Kunstbloemen

Er bestaan veel benamingen in onze branche over de kunstbloemen. Wij noemen het liever zijden bloemen. Kunstbloemen of nepbloemen klinkt oneerbiedig en wordt vaak geassocieerd met plastic. Er zijn wel plastic bloemen in de markt. Ook zijn er veel verschillende kwaliteiten aan kunstbloemen te vinden.

Zijden bloemen hotel horeca
Zijden bloemen veldboeket

Kunstbloemen nepbloemen of zijden bloemen?

Verschillende kwaliteit kunstbloemen

Hoge kwaliteit kunstbloemen noemen wij dan ook zijden bloemen omdat deze vaak van 100% hoge kwaliteit zijde zijn gemaakt.
Nauwelijks van echt te onderscheiden kent dit product veel voordelen. Kunstbloemen of nep bloemen van plastic zien er niet mooi uit. Vaak van grote afstand is al te zien dat het kunstbloemen zijn.
Deze bloemen zijn vaak goedkoop en verkleuren snel. Een kostbare investering dus. Hoe weet u nou dat u goede kwaliteit kunstbloemen van zijde koopt of huurt? Dat kunt u zien door de natuurgetrouwheid van de bloem.
Is de bloem nauwelijks van echt te onderscheiden? Dan heeft u waarschijnlijk een hoge kwaliteit zijden bloem. Is de bloem op grote afstand al van echt te onderscheiden? Dan heeft u hoogst waarschijnlijk een goedkope kwaliteit kunstbloem.
De zijden bloemen van The Silk Company zijn van de hoogste kwaliteit. Niet van echt te onderscheiden. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze kunstbloemen van zijde?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij leveren ook hoge kwaliteit kunstplanten.

Contact

The Silk Company 
Westzijdeweg 17
2391 JE Hazerswoude-Dorp

+31 (0)172-404594
info@thesilkcompany.nl

KvK: 51658488
BTW: NL850115206B01

Stel een vraag

Versturen