Kunstbloemen huren

Kunstbloemen huren van hoogwaardige kwaliteit zijde voor de zakelijke markt. Bij The Silk Company kunt u kunstbloemen huren voor uw kantoor, restaurant etc...

Kunstbloemen huren bedrijven

Kunstbloemen huren voor bedrijven

Horeca, kantoor, zorginstellingen, wellness etc...

Bij The Silk Company kunt u er voor kiezen om kunstbloemen te huren. Onze bloemen zijn van hoogwaardige kwaliteit zijde en onderhoudsvrij. U kunt er voor kiezen om de bloemstukken 2x of 4x per jaar te laten wisselen. Alle bloemstukken zullen wij op maat voor u maken, rekening houdend met uw wensen. Wist u dat het huren van kunstbloemen u een kostenbesparing kan opleveren van wel 70% tegenover levende bloemen? Met ons unieke huurconcept hebben wij een perfecte oplossing gevonden voor bedrijven die waarde hechten aan uitstraling en beleving. Met ons huurconcept kun u al bloemenstukken huren van wel 2,5 meter hoog vanaf € 37,50 per maand! Zulke grote bloemstukken staan vaak in het atrium of entree van een hotel en is vaak met verse bloemen niet te realiseren vanwege de prijs. Dan is kunstbloemen huren bij The Silk Company een goed alternatief. Van klein bloemstukje op de tafel tot waanzinnige eye-catchers!

Kwaliteit:
De kunstbloemen zijn niet van echt te onderscheiden. De kwaliteit is zo hoog dat grote gerenommeerde bedrijven ook voor ons huurconcept kiezen en hiermee hun onderneming een upgrade geven in uitstraling. De tijd van plastic bloemen is voorbij. Tegenwoordig moet je echt voelen of het echte bloemen zijn of nep bloemen. Nep bloemen doet het product geen eer aan, wij noemen het dan ook zijden bloemen. De zijden bloemen worden in Nederland ontworpen en in Azië geproduceerd. The Silk Company werkt alleen met de hoogste kwaliteit kunstbloemen van zijde.

Kunstbloemen huren concept:
Het concept is simpel. Nadat we in een gesprek uw wensen duidelijk hebben,  maken we vrijblijvend een voorstel voor u. Dit voorstel kunnen wij meeleveren met een fotoimpressie. Als wij foto's van uw ruimte maken of foto's van u hebben ontvangen kunnen wij de bloemstukken die u mooi vindt, in uw ruimtes plakken. Dit doen wij met een photoshop programma waarmee u exact zult zien hoe de bloemstukken zullen staan in uw bedrijf. Hiermee krijgt u een realistische visual want, een foto zegt vaak meer dan duizend woorden. U heeft de keuze om bloemstukken 4x per jaar te laten wisselen (elk seizoen). Of u kunt er voor kiezen om het 2x per jaar te laten wisselen (voorjaar & najaar). Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk. Wij adviseren u hier graag bij.

KLIK HIER OM VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN TE VRAGEN

Totaalconcept op groengebied:
Naast dat u bij The Silk Company kunstbloemen kunt huren kunnen wij u voorzien van een totaalconcept op groengebied. Interieurbeplanting in de breedste zin van het woord. Ook in samenwerking met uw architect of projectinrichter kunnen wij uw onderneming de 'groen uitstraling' geven die daar bij past.
Denkt u hierbij aan:

Contact

The Silk Company 
Westzijdeweg 17
2391 JE Hazerswoude-Dorp

+31 (0)172-404594
info@thesilkcompany.nl

KvK: 51658488
BTW: NL850115206B01

Stel een vraag

Versturen